۱۳۹۳ شهریور ۴, سهشنبه
۱۳۹۳ مرداد ۲۳, پنجشنبه
داریوش - چکاوک
داریوش - چکاوک
شاعر: ایرج جنتی عطایی
آهنگساز:فرید زلاند
تنظیم:تیکران ساکیان
کجای ایـن جــنـگـل شــب
پنهون میشی خورشیدکم
پشـت کدوم ســد ســکـوت
پـر مـی کــشــی چــکـاوکم
چرا بـه من شک میکنی
مـن کـه مـنـــمبـرای تــو
لبـریـزم ازعـشــق تــو و
سـرشــارم از هــوای تــو
دسـت کدوم غزل بـدم
نـبــض دل عـاشـقـمـو
پشت کدوم بهانه باز
پنهون کنم هق هقـمو
گـریه نمیکنم نـــرو
آه نمیکـشـم بشین
حرف نمیزنـم بمـون
بغض نمیکنم ببیـن
سفر نکن خورشیدکم
ترک نکن منونرو
نبودنت مرگه منه
راهی این سفر نشو
نزار که عشق من وتو
اینجا به اخر برسه
بری تو و مرگ من از
رفتن تو سر برسه
گـریه نمیکنم نـــرو
آه نمیکـشـم بشین
حرف نمیزنـم بمـون
بغض نمیکنم ببیـن
نـوازشــم کــن و بـبـیــن
عشق میریزه از صدام
صدام کــن و ببـین که باز
غنچه میدن تـرانه هاماگر چه من به چـشـم تو
کمـم قـدیمیام گمـم
آتشـفشـان عـشـقـمـو
دریـــای پــر تـلاطــمــم
گـریه نمیکنم نـــرو
آه نمیکـشـم بشین
حرف نمیزنـم بمـون
بغض نمیکنم ببیـن
بیوگرافی ابراهیم حامدی (ابی)
ابراهیم حامدی (زادهٔ ۲۹ خرداد ۱۳۲۸ در تهران) مشهور به ابی خوانندۀ موسیقی پاپ اهل ایراناست. او دارای صدایی از جنس باریتون است و در سبکهای مختلف موسیقی صاحب اثر است:بالاد، موسیقی فولکلور، پاپ تهرانجلس، دنس و اخیراً هاوس و ترنس. ابی تحت تأثیر خوانندگانی چون فرهاد مهراد، جنسیس، جیم موریسون، یوتو، کلدپلی و پر گسله بوده است.برخی او را باتام جونز خوانندهٔ سرشناس بریتانیایی مقایسه کردهاند، با این تفاوت که ابی را بر خلاف تام جونز دارای تمایلات سیاسی میدانند. بسیاری از طرفدارانش او را «آقای صدا» در حوزۀ موسیقی پاپ فارسی میدانند.
زندگی خصوصی
پدر ابی خیاط بوده و مادرش خانهدار. او دوران کودکی خود را در محلۀ میدان فوزیۀ تهران (میدان امام حسین فعلی) در خیابان شهرستانی سپری کرده است و دارای چهار خواهر و یک برادر است. او در سال ۱۳۵۳ با فیروزه مقدادی ازدواج کرده و از وی صاحب سه دختر به نامهای عسل، سایه و خاتون است که برای هر سۀ آنها یک ترانه خوانده است. ابی دو سال قبل از وقوع انقلاب در ایران، برای اجرای کنسرت به آمریکا میرود و با شروع انقلاب، ناگزیر در آنجا ماندگار میشود.
ابی پس از جدایی از همسر اول خود با مهشید برومند ازدواج میکند. وی یک پسر به نام فرشید دارد که پسرخواندۀ ابی محسوب میشود. گفته میشود آغاز آشنایی آنها با یکدیگر، در یکی از اجراهای ابی در گوتنبرگ بوده است. شباهت چهرۀ همسر دوم وی با کتایون ریاحی، مشکلات عدیدهای را برای این بازیگر سرشناس سینما در فضای مجازی ایران به همراه داشته است. مهشید برومند که مدیر برنامههای ابی نیز محسوب میشود در اکثر کنسرتهای وی حضور داشته و تصاویر منتشره از وی در یکی از کنسرتهای ابی منجر به سوء تفاهمات و شایعات دامنهداری علیه این بازیگر شد.
ابی به موسیقی یونانی علاقهمند است و از خوانندگان محبوبش میتوان به پیتر گابریل، فردی مرکوری، استینگ، بونو و جیم موریسون از گروه راک دورزاشاره کرد. گفته میشود وی در منزل شخصی خود، اجازۀ پخش آهنگهای خواندهشده توسط خود را نمیدهد و به عبارتی، تمایلی به شنیدن صدای خود در محیط خانه ندارد.
برای اطلاعات بیشتر به ویکی پدیا مراجعه کنیدبیوگرافی نعمت الله آزموده (آغاسی)
نِعمتالله آزموده معروف به آغاسی (۱۳۱۸ - ۱۳۸۴ خ.) یکی ازمشهورترین و سرشناس ترین خوانندگان موسیقی مردمپسند و کوچه بازاری بود و جز خوانندگان لاله زاری به شمار میآمد.
شروع فعالیت
او در سال ۱۳۱۸ خورشیدی از پدری اصفهانی (شهر خورزوق از توابع اصفهان) و مادری دزفولی، دردزفول به دنیا آمد . وی با خواندن آهنگهایی مانند آمنه و لب کارون در سالنهای موسیقی لالهزارتهران علاقهمندان زیادی پیدا کرد. از یادگاریهای بهیادماندنی او شیوهٔ رقص بندری اوست که با چرخاندن دستمالی سفید در دستش انجام میداد. او پس از اجراهای موفقش در لالهزار نخستین خوانندهٔ لاله زاری بود که صدای او از رادیو و تلویزیون ملی ایران پخش شد.
فعالیت سینمایی
آغاسی به دعوت منوچهر نوذری به سینما راه یافت و در کارنامه سینمایی اش هشت فیلم را ثبت کردهاست. این فیلمها عبارتاند از:
- یکی خوش صدا، یکی خوش دست (۱۳۵۶)
- خدا قوت(۱۳۵۶)
- فراش باشی(۱۳۵۴)
- بنده خدا(۱۳۵۳)
- نعمت نفتی(۱۳۵۲)
- فاتح دلها(۱۳۵۱)
- خیلی هم ممنون(۱۳۵۱)
- ایوالله (۱۳۵۰)
- سرپل دزفیل
زندگی خانوادگی
آغاسی از دو ازدواج خود هفت فرزند و دو نوه دارد که یکی از فرزندانش به نام علیرضا اکنون به خوانندگی به سبک و سیاق پدرش مشغول است. ضمنا آغاسی پدرخوانده اندی خواننده معروف ایرانی مقیم لس انجلس میباشد.
آثار به یاد ماندنی
- آمنه
- بتپرست
- سنگ تراش
- لب کارون
- جومه نارنجی
- خواستگاری
آخرین کنسرت آغاسی
آغاسی دو سال قبل از فوتش برای اولین بار پس از انقلاب اجازه یافت تا به تئاتر پارس در لاله زار، جایی که فعالیت هنری خود را آغاز کرده بود بازگردد و روی صحنه آواز بخواند. این برنامه چنان مورد استقبال قرار گرفت که مردم، لاله زار را بستند و همین (استقبال) سبب شد که دوباره جلوی خواندن او را بگیرند و باز او را به همان خلوتی که داشت، بازگردانند.
درگذشت
آغاسی در روز شنبه ۱۴ آبانماه ۱۳۸۴ خورشیدی بر اثر سکته مغزی در سن ۶۶ سالگی در کرج درگذشت و در قبرستان امامزاده طاهر این شهر دفن شد.
منبع: ویکی پدیا
اشتراک در:
پستها (Atom)